PMC, dator osv.

nu har jag äntligen kunnat kicka igång min dator - nytt moderkort, processor och minne (2048 Mb) samt nytt nätagg och PCI-e-grafikkort laddat med 256Mb. problem finns fortfarande med drivisarna till grafikkortet, men allt verkar gå lite snabbare.

har även börjat pyssla med PMC (precious metal clay) och det är riktigt roligt, om än något svårt och dyrt. imorgon ska jag eventuellt bränna mitt första smycke.

vad jag inte kan bli fri ifrån är min förkylning, samt tillhörande skallabank. illa. vad som får min hjärna att bli allt annat än lugn är borgarnas nya förslag på begränsning att stämpla om man är deltidsarbetslös... att få folk att jobba som timvikarie inom vård och omsorg lär bli svårt i framtiden. otack är den armes lön.

dator, PMC, jobb osv.

just nu är jag datorlös och snyltar på min flickväns dator. när jag skulle sätta igång min dator så ville den inte riktigt vara med - den startade om med ungefär 0,5 sekunders intervall ett tjugotal gånger. sedan var den så putt på mig att den inte ville starta om längre... så det blir sonika så att jag får införskaffa mig delar till en ny dator, alternativt, skaffa en helt ny. jag ser stora hål i plånboken *spår i tebladen*.

i övrigt har jag beställt ett kit för att tillverka smycken i silverlera. ser enormt mycket fram emot att få syssla med det kreativa igen.

sommarjobbet har börjat tunna ut nu, och jag kan inte räkna med att få något vikariat än på ett tag. folk vill jobba kvar på stället vilket måste vara ett bevis på att de gillar jobbet och arbetsplatsen. det gör jag också!

RSS 2.0