Så får man ett snabbt lån

Om man ansöker om en microlån tillåts man i regel svar på sin ansökan och pengarna betalda innan tjugofyra timmar. Men det finns en del ting man kan göra för att få pengarna på sitt konto ännu snabbare. Testar man rätt bank och ansöker om lånet hos rätt långivare så kan man få lånet insatt på sitt konto redan efter några timmar, även under eftermiddagar och helgdagar. Vanligtvis tar det 1 vardag för att överföra kapital från ett konto till nästa, vilket innebär att man kan skulle kunna tro att det tar åtminstone lika lång tid att få ett lån insatt på sitt konto. Men det innefattar enbart om långivaren och du har skilda banker. Om de 2 parterna nyttjar samma bank så kan överföringen ske på sekunden efter att långivaren har godkänt anhållan.

För att få pengarna så raskt som genomförbart från ett microlån så bör man alltså använda samma bank som sin långivare. För att undersöka vilka långivare som nyttjar vilka banker behöver man läsa på långivarnas webbsajter där de brukar visa vilka banker de kan erlägga ut pengar till snabbast. Om man inte kan lokalisera den informationen kan man alltid e-posta och fråga eller ringa och samtala med kundtjänst. En annan sak som är bra att utföra om man vill ha ett omedelbart besked och en rask betalning av sitt microlån är att välja en långivare som har öppet dygnet runt. Då är det en större chans att de hinner gå genom ansökan samma dag som man sänder in den. Fler råd om vad man ska göra för att få sina lånpengar snabbt på kontot går att läsa på lånwebb.se.


Jag älskar thailand och sista minuten!

Då och då kan det vara komplicerat att förbereda sina resor och då kan en sista minuten till thailand vara totalt superb. Tänk dej själv att du sitter i höstmörkret och saknar sommaren då kan det var på plats att surfa in på de skilda reseagenturerna och kika om det finns någon sista minuten thailand tur att få tag i.

Har man riktigt flax så kan man få ett riktigt bra pris därför högsäsongen inte startat än.Ska man vara lite spontan och åka iväg är den bästa tiden att göra det antingen innan eller efter högsäsongen som infaller mellan december samt januari. Allra värst är det runt jul och nyår då det är himla massa svenskar som tar chansen att åka i väg till varmare breddgrader än att sitta hemma och frysa. Men så fort skolorna startar igen så sjunker priserna. Läs mer om thailand på thailandswebb.se

En personlig favorit är att resa till Thailand i mars. Då är fortfarande temperaturen riktigt okej men turisterna är på väg hem vilket gör att priserna har sjunkit sedan högsäsongen.


RSS 2.0